ilk zombi filmimiz 'Ada'


İlk Türk yapımı Zombi filmi 'Ada'nın çekimleri tamamlandı.
Senaryosunu Talip Ertürk ve Murat Emir Eren’in yazdığı,yapımcılığını ve yönetmenliğini yaptığı ilk Türk zombi filmi Ada’nın çekimleri tamamlandı. Korku-komedi tarzındaki Ada'nın çekimleri Büyükada'da gerçekleşti. Planlarda bir aksaklık olmazsa Aralık 2009'da sinema severlerin karşısında olması planlanıyor. 
Gayet gurur verici değil mi? Filmi izlemeden devam filmi çekilse keşke demenin bir manası yok ama umuyoruz ki bu tarz filmlerimizin devam gelir. Artık klasik zombi filmlerinden sıkılmadık mı? Birazda Türk esintileriyle harmanlanmış filmler izlemek istiyor izleyiciler...
Filmin Konusu: Birbirlerini uzun süredir tanıyan beş kişilik bir arkadaş grubu, ortak bir arkadaşlarının düğününe katılmak üzere Büyükada’ya gider. 
Erhan, düğünü ve uzun aralıklarla bir arayagelebilen ekibin mutlu anlarını kayda alabilmek için yanında bir kamera getirmiştir ve sürekli çekim yapmaktadır. Film boyunca tüm izlenenler, bu kameraya yansıyanlardır (Tanıdık gelmedi mi?). Düğünün ilerleyen saatlerinde davetlilere saldıran bir grup zombi, ortalığı kan gölüne çevirir.


@krayinKrov

0 yorum:

Yorum Gönder